06 Haziran 2023, Salı

İnsani Hukuk

Anayasa İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Tarih: 29 Temmuz 2013, 12:41 Okunma: 1169

Anayasa İçin Çalışmalar Devam Ediyor

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nun uzlaştıkları 48 maddenin ardından 8 madde üzerinde daha anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Mehmet Ali Şahin, memleketi Karabük’te katıldığı iftarda konuştu. Şahin, “Meclis tatile girdi yine de çalışmaya devam ediyoruz. İki haftadır danışman arkadaşlarımız Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nda üzerinde mutabakat sağlayamadığımız maddeleri çalışıyorlardı. Çalışmaları bitti. 8 maddede daha mutabakat sağlanmış. Pazartesi günü (bugün) bu önerileri değerlendireceğiz. Mutabakat sağladığımız madde sayısı 56’ya çıkmıştır. İnşallah bu sayıyı daha da artırırız” dedi.

 

Haber Kaynağı: TARAF

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamıştır. Eğer yorum yapmak istiyorsanız üye girişi yaptıktan veya yeni üye olduktan sonra yorum yapabilirsiniz.